År 2010 i bilder

Jag tänkte att ja skulle ladda upp några bilder, laddade upp 2 men sen kom ja på att ja inte orkade visa några bilder ifrån de året. Så istället kan jag säga att ja vill typ ha ett jobb, jo de vill ja faktiskt. Är timanställd inom äldreförvaltningen men där kommer inget alls typ. Jobbade röven av mig i julas och sen bara buuu dog allt. Så ringde handikapp idag och sa att ja gärna ta lite tider. Så ska väl troligtvis gå på intro i blåhuset på gullberna. Vet inte riktigt vad det är för storts människor men de är ungdomar av något slag som är psykisktsjuka och handikappade tror jag. Kommer iaf bli jätte intressant och jag hoppas ja få gå intro där :) Nu ska jag röka

hejdåååå


Suuuundag!

Söndag= Grön dag.. När jag tänker på vardagarna så tänker ja också alltid på en färg, ja vet inte om ja är knäpp eller  om de finns fler som gör att ? Idag ska jag iaf trääna lite. Har haft en nykter helg och de är jag jävligt nöjd över. Är ganska glad att ja inte ligger i min säng och typ vänta på döden.. För de bruka ja göra de dagarna när ja festat dagen innan. Ikväll vet ja inte riktigt vad som  händer förutom att ja ska kolla på sooolsidan! De börjar idag, asså roligare program får man fan leta efter. Haha garva typ ihjäl mig varje gång ja kolla på de , de är så sjuuukt bra! Och imorgon är de en ny vecka med nya utmaningar. Få se vad veckan bjuder på, hoppas iaf på att man kan vara lite nyttig och träna så detta överflödiga fettet går bort. Nu ska ja dunka musik och sjunga lite för migjsälv. Hörssss!

Tjysss / Wiiiiickan


Nytt år..

Hellojsan allihopa.. Wooho, nu vare allt tänkt att man kanske skulle börja skriva några rader igen, de är ju som sagt nytt år. 2011. Fattar ni eller? Herregud vad tiden går fort.. Fyller fan 21 i år, usch! Livet rullar på, känns som jag skriver de i varje inlägg men de är ju precis de det gör också. Tänkte iaf att man kanske ska börja skriva lite. Jag vet ju själv att de mesta som kommer tillkomma i denna bloggen är jag mår dåligt, och trivs ni inte med de så behöver ni inte läsa den heller :)

Vad kan man säga om året 2010.. jadu, att de har varit ett helt okej år. har iaf fått jobb + körkort under året. De va väl de ända positiva.. Nä vad negativ jag är, jag har fått nya vänner också och har även kvar mina gamla älskvärda vänner som ja icke få glömma. Dom betyder guld för mig!

2011 citat : En kram om dagen gör magen glad!
De är de nya i min hjärna. Trodde de fanns ett citat om detta men har kommit på att ja tror inte de gör de. Har iaf letat efter en dåre om de men hittar inget så ja startade ett eget. Tycker iaf att människor ska ta vara på de dom har för man vet aldrig när man mister någon! Allt går snabbt och man har inte alltid kontroll över livet..

Take care / Wiiiiiickan


RSS 2.0