Onsdag

Gårdagen va mycket trevlig, på kvällen blev de despan med Sanne och Jessie och senare kom Ewelina! Blev en het diskussion om olika linjer på gymnasiet och man fick sig några goda skratt. Vid 11 tiden begav man sig hemåt och efter en stund kom Natta tillbaka. Tillbringade även natten med henne här. Trodde de skulle bli lättare att sova med någon man trivs med bredvid. Men det blev inte bättre, långa nätter och korta dagar. Vet inte vad det är som håller på att hända, tankarna kryllar i huvudet på mig när jag ska sova. Måste tänka positivt annars blir jag kallsvettig och skakar. Finns knappt några positiva tankar längre, förstår inte vart dem har försvunnit. Vill inte ha såna tankar, vill bara kunna somna in fint och ha en god sömn. Men de funkar inte så längre. Egentligen vill ja bara stänga ute alla och bara vara för migsjälv. Så känns det, hade varit så skönt men ändå så ensamt. Det är många i min omgivning som känner desamma, vet inte om de smittar av sig eller om man borde göra det. Har även vänner runt omkring mig som jag ser inte mår bra, det gör ont! Jag vill finnas till hands och hjälpa. Jag kanske inte är den bästa på att säga bra saker och ge råd, men jag lyssnar och vill stötta!

Nu har man precis kommit hem ifrån 2 h engelska lektion som man höll på att somna på! Drygare lektion får man fan leta efter, läraren verkar ju inte kunna så mycket heller. "Fråga inte mig om saker, det är inte jag som satt reglerna och bestämt detta. Det är engelskmännen" Bra svar ! Haha, stört schöön! Snart ska man väcka Natta och käka god frulle, morsan kom hem med nybakta frallor och pålägg. Mums! Dagen ännu vet ja inte riktigt vad som väntar, ska iaf ringa Mahlin så skulle vi nog fika och kika på stan lite. Köpmani har man också så det blir väl KANSKE att man köpra något som man behöver. Hoppas ni får en trevlig dag!

Tisdag

Som ni märker är jag sämst på att blogga. Men ska försöka komma igång, kanske. Helgen bestod av fest och jag gillade att. Blev väldigt för mycket för min del, inget ovanligt. Slutade med att ja blev utkastad ifrån Olearys. KUL. Igår vaknade man upp hos Pijah och de va mysigt, kvällen innan va ja på tjejmiddag hos Emelie som fyllt 19 år. Väldigt många i denna månaden som fyller år och de känns inte alls bra. Skolan går fortfarande åt helvete men tänkte ja skulle ta tummen ur röven och lägga ner iaf 10 min omdagen på de ja har att göra. Idag kommer Nattalie in så ska vi mysa till att. Den jävlen är alltid lika rolig. Få se vad som hittas på. Skulle egentligen badat i varmbadhuset och käkat kina idag, men vi vaknade inte förrens vid kvart över 1 och då va de försent. Konstigt att man kan sova så bra på dagarna men inte på nätterna. Illa, och måste bli förändring! Livet rullar på som vanligt och de känns. Ikväll blire despan förhoppningsvis med mina stadsvänner! Nu vet ja inte vad jag ska skriva, men kanske skriver mer sen! Tjyss!

. . . .

Det kommer alltid jobbiga stunder i livet då man inte alls må bra. Livet ska väl inte alltid vara enkelt och bra. Jag har börjat tröttna på folk som bete sig illa och tar saker förgivet. Snackar en massa om saker de inte har en aning om och tro sig veta fast de inte har tillräckligt med fakta. En sak om de har förutfattade meningar om saker och ting. Men att snacka vidare om det och säga sina årsikte i någonting som bara är skitsnack gör mig irriterad. Jag är trött på att få skuld över någonting jag inte gjort. Jag har lärt mig att vara ärlig och ta skit för någonting jag gjort, men att få höra saker som folk säger ja inte gjort och att jag skulle gå och ljuga om saker blir ja bara arg på. Och varför ha samtalsämne om någonting som folk inte har att göra med. Om någon vill mig något så finns ja troligtvis i närheten och jag bits inte! Är ganska träligt att man ska få höra saker på andra håll för folk inte våga stå för sina handlingar eller för de inte tycker det är någon mening att säga något. Men om det inte är någon mening att säga något så borde de kunna knipa igen också. Och jag förstår inte hur folk kan resunera så jävla olika, det är sinnesjukt. Jag säger till migsjälv att jag inte ska bry mig, men det går inte. Hör saker varje dag och ja förtänger men tillslut blir det bara för mycket och då undrar man vad folk håller på med. Och jag är verkligen inte sur, är bara så jävla besviken på folk som tro sig veta saker och glappar som om det är deras sak att bry sig om. Livet är inte alltid lätt men det blir vad man gör de till och vad andra gör åt en. Folk lyckas bra i den här staden.

Helgens godheter och en påbörjad vecka!

Lördagen bestod av fest, Natta fyllde 19 år och det skulle firas. Alla va på plats och drickan började hällas upp. Det bjöds på cheesecake som Natta hade bakat, mycket god! Kvällen började bra och blev liiite för mycket för min och Nattas del, men då är de bara som vanligt. Jag gillade det! Efter Natta blev de playan som det inte alls va roligt på så min dag slutade redan vid 1-2 tiden. I söndags blev de kinamat med Nattis och co. De satt precis där de skulle blev även en pizza på de några timmar senare. Igår va det måndag och då begav de sig till Rödeby till Pijah där vi mös till att riktigt ordentligt. Skulle egentligen gått till simhallen men kvällen blev ändrad. Emelie och Natta kom till rödeby där vi satte i Emelies hårförlängning och käkade chipsgratäng och drack cider. Flummade runt som om vi va 10 år som inte har någon humor. Natta och Pijah började även kolla på en serie som heter "mannen under trappan" som va as läskig :( Vågade inte kolla, usch. usch verkligen! Jätte läskig. Idag fyller även min vän Fanny 19 år, så va på kalas för henne idag. Mycket trevligt och jätte god mat :) Annars resten av kvällen har jag kollat på despan med Sanne och Jessie.

Här är en bild ifrån Nattas 19 års kalas!:D

gfhgf


Fredag

Tjuusan! Idag är en bra dag, vaknade pigg vid ca halv 8 tiden och jag gillade det. Sitter hemma nu och ska snart dra mig till skolan för att skriva prov i matte B, mjaa då får vi se hur det går. Jag hoppas iaf på att jag klarar detta provet, om inte så hoppas jag av! Dagen har väl inte så smaskiga saker att komma med, men ikväll blire middag här hemma som ja och Fanny ska laga. Mjaa då får vi se hur mycket ja lagar av det. Hatar att laga mat och kan verkligen inte. Är nog mer Fannys moraliska stöd! Haha. Efter det blire massa mys !! Och imorgon va det fest, min lilla bebis ska fylla 19 år, hur hon nu klarat sig dit vet ja då inte riktigt. Men det gick! ;) Läste även massa bloggar igår som man skrivit när man va yngre som jag och Natta hade skrivit, JAG FÖRSTÅR ATT FOLK INTE GILLADE OSS! HAHAHA, vi va ju totalt efterblivna.
"Jag kan supa, jag är inte full.
jag kan supa, jag är inte full.
Jaaaaaaaaaag kan schupa många znapzhaaar till.
Hick hick hick!"
Vad är detta då? :O
Ja, fanns sjukt många saker som man undrar vad vi tänkte med, men med tanke på att man va 15 år och helgalkis så fanns det väl inte så många hjärnceller att man fick fram något vettigt att säga. Men jag älskade den tiden och den va sjukt roligt och jag vill ha det så igen! Jag trivdes med att inte ha några hjärnceller och vara puckad! Nu ska jag dra mig till skolan och försöka skriva prov. Önska mig lycka till :O! Hörs sen! :)
Även grattis till lill Jessan som också fyller 19 år idag! :D

En bild på mig och natta i mitt gamla kök i lägenheten vid playbar!
Den lägenheten va med om mycket! <3


bort, bort, bort!

Dagen började jätte mysigt, sedan började de komma. Jag kände de i kroppen och känner mig bara svagare och svagare. Det kommer såna perioder fram och tillbaka och jag hatar det. Stor klump i magen som går upp i halsen. Jag orkar inte och jag vill inte, få bort den onda känslan snälla! Vet inte vad jag ska göra för att få bort det. Känns hemskt när den är påväg och håller i sig, förhoppningsvis pågår de inte så länge. Men det är ändå jobbigt, jag vet inte vad det är eller varför jag få det. Kallsvettig och fingrarna rinner de svett om. Kissignödig och vill bara gå under jorden. FÅ BORT DEN NU SNÄLLA! Jag orkar inte längre.

Tisdag

Vaknade vid 10 tiden, eller mja.. Va tvungen att stiga upp då :O blää. Hade gärna legat kvar men de gick ju inte. Träffade min kära vän Nattis ifrån jönköping idag med, mycket trevligt. Gick på stan och köpte lite ansiktsprodukter så nu är man fattig igen. Träffade även Mahlin så gick vi och fikade.  Kvällen vet jag inte riktigt vad som händer mer än att de blir despan med Jessie,  borde också plugga med tanke på att jag har engelska prov imorgon. Mjoo vi får se hur det går! Hatar engelska och hatar att plugga. Och innan idag när jag skulle gå ut valde jag kläder jag skulle ha  på mig, så tänkte ja att jag kunde ha mina nya slitna jeans som ja köpte för en månad sen, puh. Trodde jag, tog på mig byxorna och det satt som baggie.. Tack, där gick 800 kr åt helvete. Och jag trivs med att gått ner i vikt, 4 kg i sommras och ca 2 kg nu. Vet inte varför det blivit så men jag gillar det. Börjar även bli fattig så antingen är de dax att ringa till pappa och flörta eller skaffa sig ett jobg. Det som känns lättas är fan att ringa pappa, finns ju inga jobb. Eller finns det de fast jag blundar ? Trivs iaf med att vara arbetslös och misslyckad och det ska jag nog vara ett tag till iaf. Igår var jag hos Jessie och kollade på hollywood fruar och roast på berns? HAHA trodde fan ja skulle kissa ner mig när Petra började roasta Bert. Haha.. Här neranför ser ni klippet. Nu ska ja göra annat, hörs senare kanske!

 

Det man inte vet, får man inget ont av ;)


Söndag

Det är mycket känslor som samlas. Idag är ingen bra dag, men den kunde varit värre. Man har tappat för mycket på vägen så det finns inte så mycket kvar längre. Och det är skönt, men det finns fortfarande saker man grubbla på och har olika funderingar på. Jag kan inte säga att jag inte bry mig, för det gör jag. Men inte lika mycket som jag gjorde innan. Jag har varit med om det innan och blev det igen, fasten jag sa till migsjälv att ALDRIG tillåta det. Jag vet inte vad som kommer hända längre fram. Jag vet att jag har mycket i ryggsäcken som jag inte vet vart jag ska lämna, och det är sen flera år tillbaka. Om jag visste att det skulle bli såhär igen hade jag hade släppt in dig, om jag visste att allt skulle vara som en mardröm skulle du aldrig funnits i mitt liv. Just nu känns det bara som ett straff sen tidigare. Och jag vet varför, jag kanske behövde de. Men jag trodde även också jag redan fått det straffet för flera år sen. Men det kommer mer, och jag vet själv att detta inte är slutet på mardrömmen utan den kommer fortsätta hålla på, kanske hela livet och det är sånt man får leva med. Det jag skäms mest för är att jag varit den människan jag aldrig trodde jag skulle bli, som jag själv kan kalla "nörd". Och det skäms jag så fruktansvärt för och ångrar många saker jag valt. Självförtroendet har rasat isär och jag känner mig bara ful och tjock. Man är inte lika stark som man var för ett år sen. Jag hoppas allting kommer bli bra någongång. Jag vet att de kommer ta ett bra tag att bli den jag vill vara och att må riktigt bra. Jag saknar verkligen den tiden som va för flera år sen, då man gick i högstadiet och kändes sig älskad och omtyckt. Att göra de sakerna man inte fick och skiten man fick för massa saker. Jag älskade den tiden och jag vet att det aldrig kommer bli så igen, men om det hade gått att dra tillbaka tiden så hade jag gjort det och stannat där för evigt!

You're waking up and you're feeling strong,
It wont take long, and once you're gone.

Fredag

Hej hopp, då va det fredag idag och jag är super förkyld! Känns inte alls bra.. Dessa dagarna har ja mest varit hemma och tagti det lugnt, har även städat på mitt rum som ni ser längre ner. Hängt upp nya gardiner och städat, usch de behövdes! Va i skolan igår, men åkte hem ganska snabbt. Har 2 prov nästa vecka och de känns inte alls bra. Måste verkligen börja plugga nu om ja ska klara dem. Idag blev de en snabb liten tripp på stan med Karro, va och fikade och sen lämnade papper till äldreförvaltningen. Mycket mysigt, ikväll vet ja inte riktigt vad som händer. Kanske ska träffa Fanny och hitta på något annars blir det nog bara hemma kväll med massa mys! :) Hoppas ni får en trevlig kväll!


RSS 2.0