Gårdagen

Gårdagen bestod av att träffa mina kära vänner som jag inte sett på jätte länge. De va jag, Jessie, Sanne & Pian! Har verkligen saknat er. Vi hade de hur mysigt som helst. Det hela började med att jag och Sanne käkade hemgjord pizza och senare kom Pian och sen Jessie så käkade vi massa gottit och snackade massa skit. Snackade om vedeby! Vår underbara skola vi gick på i högstadiet. Hur mycket skit vi gjorde och hur mycket skit folket gjorde i vår omgivning. Sanne kan man väl säga va väl en av dem värsta och schönaste personerna under högstadiet, la till kommentarer som "jag äter glass för jag har rööökt". "Eh asså jag har opererat trumhinnan." osv osv! Snacka om skön tjej! Och inte nog med de så hittade hon på bus som ingen annan kan göra! Få igång brandlarmet 3 gånger under 2 år är inte illa. Då hon bränner papperskorgen 2 gånger samt dra igång brandalarmet en annan gång. Utslängd från bibloteket blev man ett ANTAL gånger av Sven-olof! haha Rökning på rökberget, där va gänget som gjorde Vedeby till världens bästa skola! <3 Det finns så sjukt mycket man gjorde under tiden, tyvärr har man glömt bort väldigt mycket men vissa saker finns kvar. Jag saknar verkligen vedeby och folket som gick där! Ibland vill man bara dra tillbaka tiden och leva om sitt liv när man gick där!


Det finns så mycket att säga..

Tankar? Varför ska man alltid tänka så mycket. Varje gång man lägger sig ner och vill sluta sina ögon i hopp om att få sova kommer de alltid upp. Sånt man inte vill tänka på och som man bara vill få bort. På något sätt känns de inte som februari är min månad. I mars har jag känslor om att det kommer bli en av de bästa månaderna på länge! Det är mycket som händer då. Låt allt gå bra! Livet rullar på och dagarna är upp och ner, just ikväll är de mycket känslor och mycket tankar runtomkring allting!

Idag har jag tränat bodycombat. Helt sinnessjukt vad roligt det är och så grymt jobbigt. Jag bara älskar instruktören också, helt underbar människa. Sjunger till låtarna och man lever in sig och hon gör de så sjukt bra! För er som är nyfikna på vad det är så kommer jag lägga upp en video här neranför. Annars idag har ja inte gjort allt för mycket, natta va här och fikade med mig och lite senare kom Steffie upp på en cigg. Va så längesedan jag träffade henne och det va jätte kul att hon hörde av sig. Imorgon ska jag på arbetsförmedlingen och senare bege sig jag och natta till Eddie för massa mys! Lördag vet jag inte riktigt vad som händer ännu men lugnt blir det för min del i helgen iaf. Nu ska ja bege mig in i duschen och sen bädda ner mig i en renbäddad säng och kolla på film!


Ibland undrar jag..

..Hur dagarna kan vara så varierande. Att man en dag kan må förjävligt, och andra dagen är allt hur bra som helst? Det går lixom inte ihop, men idag är en förjävla bra dag! :D Vet inte varför den har varit så bra, men de har den och jag bara älskar det! Har tränat affro idag, gick väl sådär typ. Man lär sig grejerna snabbt men orkade typ inte "ge järnet" haha. Imorgon är de bodycombat som gället! Nu orkar jag inte skriva här längre ! Puss på er!

. . .

Idag är de ingen bra dag alls! Igår va ingen bra dag heller, låg för de mesta dels i soffan och hoppades på att livet skulle bli lite bättre, att de skulle finnas någon mening med att stiga upp ur soffan? Näe de fanns de inte, på kvällen kom Natta in då de blev att man lagade mat och slog sönder toalettdörren! Så kan de gå när folk bete sig som barnungar och saker inte går som man vill. Idag vaknade jag vid klockan 7 helt depp och orkade faktiskt inte ligga kvar i sängen. Gick till körskolan då allt gick åt helvete där och sen nu har ja precis varit och tränat. Det blir mer träning ikväll igen. Jag vet inte vad det är som har gått så snett idag, men något är de. Jag hoppas känslorna går över tills imorgon för såhär orkar ja inte vara. Även att ja pratar väldigt mycket med mina vänner och känner mig ganska egoistisk för, förtillfället så snackar ja bara om migsjälv så känns de inte som de räcker. Ja vill prata ännu mer.. Jag vet att mina vänner är jävligt trött på mitt snack fram och tillbaka och egentligen vill de nog bara säga "vickan nu får du ge dig" men även att ja vet detta så kan ja inte sluta, förlåt! De känns som det är mycket som händer nu, men jag kan inte sätta fingret på vad. Egentligen vill ja bara gräva ner mig och aldrig mer komma upp, men så vet ju både du och jag att de inte funkar.

Måndag

Då va det en ny vecka gott folk. Helgen bestod av mys och tyvärr svek jag min nykterhet och drog i mig lite alkohol. Tyvärr ja! Blev väldigt för mycket för min del, förstår inte hur en människa för mig kan bli så full! Min kära vän Natta fick i sig lite för mycket hon också. Skönt att vi är 2 som gjort bort oss! Va även nere på erotikmässan då jag inte minns någonting men kommer iaf ihåg att de inte va värt 200 kr. Igår på alla <3-dag vaknade jag upp bredvid en snygging, Natta kom även vid 20 i 9 tiden och satte fart i oss. Vi alla va fortfarande fulla och de blev en intressant morgon. Min kära vän tappade av bort sig 1 meter stora väska, fråga mig inte hur hon lyckades men de gjorde hon. En kille ringde även henne och sa att den fanns på författavägen ;) En stor del bestod av att bara ligga i sängen igår. Va även ganska ensam och de kändes tråkigt! Nu e ja precis hemkommen ifrån körskolan då ja varit och kört. Känner mig även som en zombie och förstår inte hur jag idag kunde köra bil. Men de gick. Tror även ja fortfarande e bakis om man nu kan vara de i 2 dagar. Ikväll blir de träning igen. Jag sket även i träningen igår, usch! Nu ska jag gå och göra något! Hoppas ni hade en trevlig alla hjärtans dag igår!


Vilodagen!

Fredagen var kommen. Känns skönt men ändå tråkigt. Med tanke på att de känns som fredag varje dag så är fredagarna inte speciella längre. Vilodag är de även idag, denna veckan har man tränat måndag,tisdag,onsdag & torsdag! Jag är nöjd. Så nu blir det vila 2 dagar och sen söndag börjar träningen igen med core + bodybalance! Idag steg jag upp ganska sent, eller mja halv 12. Men kände att ja va värd det. Har även hunnit vara nere på körskolan en runda och gjort ett prov. Och jag klarade de ;) 5 fel. GOGO vickan! :D Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, få se vad kvällen har att bjuda på. Förhoppningsvis kommer min kära vän Folke in för lite trevligheter. Meen man kan ju aldrig vara säker. Imorgon blir det förhoppningsvis Erotikmässan här i staun i idrottshallen med min kära far. Mjo tanken va ju att ja kunde dra med mig han så han kunde pröjsa mitt inträde. Man får ju inte vara osmart! Han skulle tänka på saken. Mja det är de ända han gör känns de som. Men ja ska nog tvinga med honom. Annars vet ja inte vad mer som händer i helgen. Hoppas iaf på en bra helg. Min mamma har även kommit till 50 årskrisen då hon tror ja ska börja betala för mig hemma. Nejtack mamma! Jag avstår de där, känner inte riktigt för att betala hemma då ja inte har någon riktigt inkomst. Men ja lovar att ja ska betala dig när ja blir rik! Då den dagen aldrig kommer komma. Förstår inte hur hon kan säga att jag ska börja betala hemma då ja inte tattar några pengar av henne som ja gjort de senaste 19 åren. Har gått över till pappa nu istället ju. Usch tyckte inte alls de va snällt av henne att begära detta. Men hon sa iaf att hon älskar mig, och det är ju förståligt, ja menar, vem önskar inte att ja va en av deras barn? Haha, mjo alla! Men tur att hon gillar mig.
Dagens tankar går åt min kära vän Fannsan som är i argentina och steker till att. Och även till mina kära vän Pijah som övar inför mässan imorgon då hon ska gå model! Hoppas det går bra för henne och hon kommer vara skitsnygg!

Här är då jag och min kära brorson "schasper" (casper). Min sötbomb!

Maybe!

Kaanske ska man börja skriva här igen? Har inte riktigt bestämt mig ännu, men kan ju skriva när ja känner för att. Känns bäst så! Snart ska man iaf trippa iväg till lok&motion för lite bodycombat. Ett sjukt roligt träningspass som passar perfaa för mig. Iaf idag, eller i denna perioden då folket börja visa sina riktiga personligheter och man bara blir handikappad på vissa. Meeen det går väl över. Finns iaf en person jag skulle kunna strypa för jag blir spyfärdig på hans snack och äckliga personlighet. Så träningspasset idag kommer gå kalas! Trött är jag också för den delen om någon undrar. Vaknade 20 över 9 idag av att världens finaste ringde och pratade med mig. Förklarade även vad som har hänt under några dagar och efter samtalet mådde man mycket bättre :D Jag tackar även mina vänner för de orkar stå ut med mina äckliga kommentarer och mitt tjat om allt och ingenting! Det är guld värda! :D Annars händer de inte allt för mycket, livet står helt stilla och de börja bli ganska tråkigt. Håller även på med körkortet + 1 till vickan! Ligger tom bra till. Sådeså. Förhoppningsvis har jag de snart också med tanke på att ja redan gjort halkan + riskettan sen ett och ett halvt år tillbaka. Men bättre sent än aldrig.. Näe nu ska jag hoppa i träningskläderna och springa till loket!

En ful bild bjuder jag även på!


Då & nu!

Nu va det ett tag sen jag skrev i bloggen igen, så varför inte skriva ett inlägg igen. Förändring har de blivit sen jag skrev sist tror jag. Har börjat träna på veckodagarna och helgerna ser oftast nyktra ut. Jag trivs! Och jag mår bättre. Man får inte klaga. Men kan väl inte riktigt påstå att de varit den bästa månaden i mitt liv. Det finns mycket runt omkring som händer nu, och det kommer bli värre! Det känns inte bra, men efter regn kommer solsken? Idag har jag iaf varit på loket och tränat Affro, verkligen jätte roligt! Jag kommer ihåg när jag började träna när jag gick första året på gymnasiet. Jag va folkskygg nöt inte gå in i matsalen för "alla glor på mig", nöt inte gå och träna själv, nöt inte ens gå in på loket ensam! Varje gång jag skulle någonstans va telefonen uppe i handen och jag ringde alltid någon! Jag tyckte det va hur jobbigt som helst att gå på stan, träffa nya människor, gå på stora fester och de värsta av allt åka bussen! Idag ca 2-3 år senare, fixar jag detta hur lätt som helst. Visst psykologen har hjälpt mig lite, men bara jätte lite. Va bara på de möterna 6 gånger och de va nu i höstas. Jag är nöjd över migsjälv och min fobi för människor och hur "mogen" och stark man blivit i sigsjälv. Som idag, då jag gick ner till loket själv, gick på passet själv, och gick själv och nöjd därifrån! Känns helt underbart och jag är mer än stolt över migsjälv. Alla de negativa tankar man hade om sigsjälv och folket runtomkring är borta, visst finns de vissa småtänk kvar. Men det är ju sånt som de flesta människorna tänker på. Nu ikväll ska ja bara ta de lugnt, tänka på vissa saker och fundera ut handlingar till saker som kommer uppstå. Det är väldigt mycket tänkande om saker och ting nu som inte känns så bra. Men de löser sig alltid tillslut, har världens finaste vänner runt omkring mig som stöttar mig till 100 % och det är jag väldigt nöjd över! Ingen kan ha bättre vänner än jag, och jag älskar verkligen dem och trivs i deras sällskap! Utan dom hade jag inte varit den jag är idag! <3


RSS 2.0