Dagarnas härligheter

Ahap, då va man här igen. Livet går framåt och jag trivs, börja bli väldigt mycket bättre än de har varit och det är jag glad för. Finns dels vissa saker som kanske inte gå som man vill men de får man leva med. Helgen va bara för rolig. Festade först hemma hos mig med nära och kära och sen begav man sig till PM och sedan playbar. Skit rolig kväll verkligen! Vaknade upp bakis som ett as och där låg man näst intill hela dagen. Om dagarna händer inte allt för mycket, umgås mest med min kära vänn Nattalie för hon är lika misslyckad och arbetslös som mig. Meen eftersom jag har varit så duktig och ringt arbetsförmedlingen så ska man dit på torsdag klockan 1 :O. Hoppas bara pengarna kommer in lika snabbt med. Måste tillägga att ja blivit försoffad, mjoo de har jag. Har börjat kolla på prison break och har snart sett klart en säsong på 3 dagar. :S Och jag klagade på Fanny! Nu förstår jag henne. Skit bra serie och Michael i serien är ju bara så jävla snygg :O Skulle gjort allt för den karln :D Imorgon vet ja inte riktigt vad som händer, men blir väl att kolla Prison break och bli försoffad. Saknar faktiskt att göra något och hoppas snart att bokningen ringer som man sökt till. Ja de va väl lite av vad som hänt osv. Nu ska ja kolla PB :D



Det blir aldrig som man tänkt dig

Igår hände de inte allt för mycket. Gick till Jonte på kvällen, där de bestod av bråk osv! haha Idag vaknade man av att pappsen ringde och sa att han va påväg in. Blev att åka med han till staden för att fika, troligtvis hade han mer sällskap med sig än förväntat. Gick väl inte riktigt som de skulle och det blev ingen digitalkamera för min del för de hade han inte tid med. Men fick iaf en liten slant så ja klarar mig över helgen. Och måste påpeka att världen är inte allt för stor. Min pappa hade med sig några vänner ifrån ronneby, och påväg till en affär träffar vi Dennis och då va tydligen en av farsans vänner Dennis morsa. Haha sjukt! :D Och de roliga va att henne känner ja sen tidigare. Och de kunde man ju inte tro. Men där ser man! Vid 2 tiden kom Fannsan in så mös vi till att med kattisar och te. Åkte även till Natta en runda och efter de till max. Fy fan vilka äckliga hamburgare. Fick sån jävla magvärk också så ja inte visste vart ja skulle ta vägen. Kvällen bestod av att mysa med Natta och kolla på mammas pojkar och paradise hotel. Inatt vet e fan vad som händer, hatar att sova. Och speciellt ensam. Få se om man går ut en runda med!

Har även planer på att köpa en ny mobil, antingen samsung jet, eller samsung ultra touch.
Men vet inte riktigt hur ja ska göra. Va och kollade på mobilerna innan idag, och samsung ultra touch hade de i affären så det är nästan bud på att köpa den. Palla inte vänta, men frågan är. Vill ja verkligen ha den mobilen eller vill ja ha bara för att ha? Kanske har ja köpmani. Men ska iaf sova på saken. Nu ska jag iaf dunka musik och planera helgens godheter! :)




Lussekatter

Idag har de inte hänt för mycket, har bara varit hemma hela dagen. Har städat, lagat mat osv. Känner mig riktigt duktig. Har även bakat lussekatter nu ikväll med mammsen. Ska bli gott att trycka i sig en sån sen. Men vet inte riktigt hur de smakar för vi har en ny sån krydda man har i, saffran och den är ifrån Marocko. Så få se hur det blir. Annars ikväll blir det förhoppningsvis en tripp bort till Jacke & Martina för att spela lite spel. Sen i morgon ska ja ringa skolan + arbetsförmedlingen. Ska även träffa pappsen en ru nda och hoppas på en ny digitalkamera ? Eller iaf några nya plagg. Efter de ska jag förmodlingen med Fanny när hon ska vaccineras mot svinis. Sen har ja inte mycket mer än de planerat. Kanske en promenad imorgon för nu går de ju inte. Värsta stormen ute :S haha. Usch! Nu ska katterna in i ugnen och jag ska kolla på 2 and 1/2 men!


Tisdag

Jahapp, ja då va de tisdag! Ännu en seg dag, vaknade vid 2. Har inte gjort något av de jag skulle gjort, eller jo en sak. Ringde faktiskt bokningen! + 1 till Vickan. Så de skulle skicka papprena vidare till Karin Cassel? Mjo, den människan känner jag. Inte positivt, men hoppas på att få en timanställning. Idag vet jag inte riktigt vad som händer. Kanske blir det att åka till Eddie och mysa till att med de närmaste för imorgon åker han tillbaka :(. Va även inne på bdb innan och såg massa kort ifrån Halloweenfesten hos mahlin! Så vackra! haha :D

Jag och Mahlin på Halloween :)


Läggdags?

Happ, 20 i 5 och helt klar vaken. Illa, men vad gör man när man inte kan sova? Har snackat tele halva natten om allt och ingenting. Och nu sitter man på msn och segar. Typ 1 person inne som man snacka med. Men jag trivs! Imorgon kommer jag inte gå till skolan och jag kommer inte stiga upp 10! Bra Vickan. Fundera starkt på att hoppa av skolan helt. Pallar inte, får inte ett jävla öre heller. Känns också åt helvete. Men tur att man har en farsa som man kan leva på. Kvällen har iaf bestått av att mysa till att med Mahlin och Martina. Mycket mysigt, imorgon "idag" vet jag inte riktigt vad som händer. Ska iaf ringa bokningen. Eller skolan. Något av att. Eller båda ? Ne nu ska jag, ja,vad ska man göra?! Kanske leta efter ny tatuering? Vill ha något, någonstans. Typ.. Mjaa ja får nog fundera. Jag är uttråkad och har inget vettigt att skriva överhuvudtaget. Mitt liv suger och jag är en dålig människa, kanske elak med för den delen. Men jag gillar att, ibland. Och jag älskar mina vänner och trivs med dem. :D Och har även tankarna på min kära vän Fannsan som har lunginflamation. Krya på dig "mannen"! Hittade även en väldigt vacker bild på oss och brad pitt. :) Ne nu ska ja dunka musik och sjunga!


Söndag

Okej, nu jävlar. För att jag själv ska kunna göra det jag vill eller borde göra måste jag skriva upp för var dag vad ja ska göra och boka av. Så imorgon ska jag:
Stiga upp klockan 10!
Ringa bokningen!
Gå till skolan 14.15!
Ut och gå!


Övrig tid är jag ledig och då vill ja göra något! haha, har även funderat. Jag vill ha en riktig myskväll med mina flickor, snacka skit. Äta gott och mysa till att riktigt rejält. Ett riktigt pjyamasparty? Nästan! Där man sover över och kolla film. Som den dagen då de va jag,pijah,natta,karro och Elina? Kommer ni ihåg. Då vi va hemma hos mig. Sov på madrassen på golvet och några i sängen. Då jag tatuerade mig och senare mös vi till att rejält! Och nu snackar jag inte om att ja bara vill göra de med er. Utan med alla mina vänner :D! Och jag ska ta tag i detta, men ni får hjälpa på traven! Och födelsemärksyster, du ska vara med när du kommer hem, dig har jag inte glömt!

Japp, och söndag va det idag. Gårdagen bestod av att ha migrän i 4 h, spydde lite på de och sov lite. Senare piggnade man till och åkte ut till Johanna & Martinas 20 års fest där de va massa roliga människor. Dock va jag nykter så tog BUSSEN redan hem vid kvart i 12. 24 också för den delen, 28 min! Och  jag klarade de. Duktig känner ja mig :D ! Vaknade idag vid 1 tiden och hade gärna legat kvar längre men de gick inte för man skulle på middag hos mormor med bror o co. Casper "schasper" va även där, lekte med hans bilar och blev ju ett litet rollspel där för min del. Usch satt verkligen och skrattade åt migsjälv för jag hörde hur fult de lät. Sedan blev de att kolla på Mora Träsk "I mitt hus vill ja ha en skorsten, ett tak, dörrar som öppnas, och ett golv där man kan gå". Sköna snubbar de där. Nu sitter man hemma iaf, trött som ett as och vill egentligen bara sova. Men Mahlin kommer och underhåller mig lite så hoppas på att piggna till. Vill även gå en runda ikväll så jag hoppas på de med! :)



Äventyr

Precis hemkommen ifrån Eddie. Gårdagen har bestod av att mysa till att hos eddie med Olle, Natta och Eddie. Har druckigt kaffe och spelat buzz? Efter lite om och men så drog jag, natta och olle på oss inlines och begav oss till shell. Mycket trevlig tripp dedär. Olle höll på att dratta dit ca 5 gånger och jag sa "NEEEJ NU ÄR DET NERFÖRSBACKE HJÄLP MIG". Men vi kom både dit och hem oskadda. Fick heller inte gå in på shell med inlines så de va bara för mig att ta av sig mina och trippa in barfota. Mysigt! Medans Natta och olle stog i dörren och skrek vad vi skulle ha sprang jag runt där som en fjolla och försökte hitta sakerna. Efter ca 15 min hade vi fått allt och då skulle man betala. Blev även en smula för mycket än vi tänkt och då kom diskussionen om vad vi skulle ta bort och vad vi skulle ha kvar. Tog ca 15 min de med. Jag stod i kassan knallröd i ansiktet och ville bara sjunka under jorden. Tillslut bytte vi sakerna och vi begav oss hem till eddie igen med ett leende på läpparna! Men mycket trevlig kväll med skratt och arga miner! Spelet Buzz tog ju kål på Olle också, alla va emot honom och snodde poäng av honom hela tiden så han åkte ut! :D Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, men blir kanske att bege sig mot Eddies igen! Hoppas ni får en trevlig kväll!

Torsdag

Vaknade vid halv 2 tiden, blev inte riktigt som planerat. Ingen matte och ingen uppstigning vid 10! Åh vad dålig jag är. Men imorgon då ska jag stiga upp i tid. Men inte till Matten. Väntar på Natta nu så får man se vad som händer ikväll. Hoppas på att hitta på något roligt, men de ser ju inte så ljust ut. Nu ska ja hoppa in i duschen! :D



Veckan


Helgen bestod a v m assa mys och fest. Va på boda där Lasse Stefans spelade. Blev en rolig kväll, massa dricka, slagsmål och brå k. Tror jag bråkade med en närstående ca 10 gånger om olika saker. Spriten ger sina konsekvenser. Kom hem i måndags helt utslagen och då blev de att bara sitta framför sin efterlängtade dator. Igår åkte man till rödeby för att hälsa på Pijah, och senare på kvällen kom Natta. Mycket mysigt, kollade på despan och käkade chips och drack julmust. Mysigt! Idag vet ja inte riktigt vad som händer, men borde iaf plugga på matten och sen ikväll blir det att umgås lite med Mahlin. Jag har tänkt lite med, och jag gör verkligen ingenting vettigt i mitt liv. Så nu har jag börjat tänka och ska börja göra saker. De första är att jag ska gå på varje lektion i matten och sen stiga upp ca 10 varje dag och inte 3! Sen ska jag börja ut och gå VARJE kväll! De som vill följa med är välkomna! :) Va även hos psykologen igår. Snackade vett och etikett och så va de klart. En tid kvar och det är i jul för att se hur allt gått och om jag klarar av allt som jag ska osv! Lät bra, men känns ändå konstigt att kanske inte ska gå dit längre. Hon har verkligen hjälpt mig med de som behövdes och jag har verkligen gjort framsteg. Men det känns som det finns saker kvar som jag inte är klar med men kan inte sätta fingret på vad. Men få se hur det går nu denna månaden och sen om jag kommer på något får jag säga det till henne. Känner mig även som världens sämsta kompis. Och det ber jag verkligen om ursäkt för om någon känner sig dissad osv. För det är inte min mening. Men vet inte vad det är nu men jag orkar ingenting.



Minnen

Förhoppningsvis åker jag iväg med nära och kära imorgon. Kommer hem på lördag/söndag. Orkar inte vara här, är för mycket att tänka på och jag orkar inte. Jag är nära på att skita i allting jag försökt bygga upp och det är inte alls bra. Hoppas på en trevlig helg med massa mys och troligtvis fest.

Kollade precis på massa gamla bilder. Så mycket minnen som kommer upp i huvudet. Alla fester vi haft, all gemenskap vi hade. Allt vi delade tillsammans! Allt känns borta och glömt. Vad har hänt? Saknar de så otroligt mycket. Så länge jag känt vissa människor och så mycket som hänt. Och så mycket som folk har förändrats! Och man själv har det också, både positivt och negativt. Varför ska man åldras, varför ska man bli mogen? Varför ska man bli vuxen? Jag vill fortfarande vara den lilla tjejen som har regler som jag aldrig följer, som alltid hade fester när mamma va på jobbet. Och som alltid va glad! Jag tycker faktiskt ganska synd om min mamma när jag tänker efter. Jag kan inte varit den lättaste ungen att hantera. Har alltid skrikigt och gjort de jag själv vill. Får ja inte som ja vill så straffas hon. Började ha fester när vi flyttade till första lägenheten vid playbar. Gick första året. Hade alltid fester på helgerna när hon jobbade. Mjo du kan tänka själv. Jobba en hel natt, kommer hem. Flaskor, mat, burkar och skräp över HELA lägenheten + typ 7 pers som sover över. Några på stolar, några i sängen och några i soffan! Jag kan själv tänka vad hon tänkte. Detta hände inte 1-2 gåner i månaden minst 8 gånger i månaden! Och va de lov så hände de varje gång hon jobbade natt. Och inte nog med de, misshandel, polisåk och socialen! Usch vad man han dragit med henne i. Men jag har ändå skött mig fint, och funkat bra i skolan. Ja men som sagt, man kan inte alltid vara perfekt och inte alltid vara tråkig. Jag trivdes med de vi alla hade innan. Även om vi gjorde bort oss och gjorde saker vi inte fick. Jag älskade de! Och jag saknar det!




Nyårsafton 06?




Saknar även öland så sjukt mycket, väldens roligaste
midsommar hade ja när ja va där med Natta 07?
"hanna-katt & Zara-lisa cintron" <3



Torsdag

Torsdag va det idag ja, denna veckan har verkligen gått fort. Vaknade vid halv 11 tiden idag av att Natta plingade på dörren och kom med nybakta frallor. Mmm! De gillades. Vid halv 12 tiden blev det att åka till skolan, och ja kände mig så duktig när ja kom dit. Men de försvann snabbt, träffade Daniel som sa att vi skulle skriva om något Engelskt som vi skulle redovisa om idag. Neej jag hade inte gjort de. Tog mina saker snabbt och begav mig hemåt. Usch vad dålig jag är. Har även tankarna på att hoppa av skolan, ta tag i körkortet och sedan börja jobba. Eller något i den stilen? Tänker även att jag skulle skriva upp mina mål vart ja vill komma med migsjälv i livet och hur jag ska göra för att komma dit. Min psykolog har tjatat på mig i 3 veckor på att jag ska göra de men har alltid kommit tomhänt. Så det får väl bli att man gör det idag. Måste även tillägga att ja hann med frågerna igår! *stolt* så nu återstå bara och se vad man fick, hoppas ju på ett godkänt även fast det känns omöjligt. Usch, nu ska ja gå och göra något vettigt, ringa natta låter som en bra ide och se vad som händer denna dagen!



Dagens händelse

Idag har man inte gjort för mycket, efter provet satte jag mig vid datorn och skrev in frågerna som skulle vara klara. är fortfarande inte klar, men är iaf på god väg. Ska forsätta om en stund. Efter jag skrivit lite frågor blev det att slänga sig i sängen och kolla på Andra Avenyn, så jävla bra serie och jag bara avgudar Roxanna! Roxanna är så jävla schöön, och så jävla lik en väldigt nära vän till mig Natta brun. Jaa jag har väldigt många Natta så det har blivit olika smeknamn. Men de är så jävla lika varandra och jag ser verkligen Natta brun i Roxanna, helt sjukt. Efter några timmas sömn och "tv tittande" blev det att stiga upp, då va klockan ca 4 och hela dagen förstörd. Bra jobbat.. Senare kom fanny så mös vi te att lite och sen kom Mahlin. Vi satt och mös till att vid köksbordet och snackade skit och rökte. Mysigt! Nu snart ska man bege sig in i duschen och sen blire massa mys! ;) Imorgon bitti kommer förhoppningsvis Natta och knacka på dörren så ska vi käka frulle tillsammans och sedan blir det skola i 3 h för min del. Dagen har varit bra men lat, måste bli ändringar!

Dagens händelse

Idag har man inte gjort för mycket, efter provet satte jag mig vid datorn och skrev in frågerna som skulle vara klara. är fortfarande inte klar, men är iaf på god väg. Ska forsätta om en stund. Efter jag skrivit lite frågor blev det att slänga sig i sängen och kolla på Andra Avenyn, så jävla bra serie och jag bara avgudar Roxanna! Roxanna är så jävla schöön, och så jävla lik en väldigt nära vän till mig Natta brun. Jaa jag har väldigt många Natta så det har blivit olika smeknamn. Men de är så jävla lika varandra och jag ser verkligen Natta brun i Roxanna, helt sjukt. Efter några timmas sömn och "tv tittande" blev det att stiga upp, då va klockan ca 4 och hela dagen förstörd. Bra jobbat.. Senare kom fanny så mös vi te att lite och sen kom Mahlin. Vi satt och mös till att vid köksbordet och snackade skit och rökte. Mysigt! Nu snart ska man bege sig in i duschen och sen blire massa mys! ;) Imorgon bitti kommer förhoppningsvis Natta och knacka på dörren så ska vi käka frulle tillsammans och sedan blir det skola i 3 h för min del. Dagen har varit bra men lat, måste bli ändringar!

Provet och andra funderingar

Vaknade klockan 6 av att klockan ringde, hade inte ställt tillbaka den. Men snäll mamma som man har gick hon och stängde av och sa att jag kunde sova en timme till. De kändes bra. Hon kom även med frukost på sängen. Jag gillar min mamma! Hennes förtjänst att jag kom upp idag. Tack. Provet gjorde jag också, kan säga att det gick väl helt ok för att knappt övat något. Men tror faktiskt jag misslyckades. Duktigt Vickan! Meeen man får tänka positivt. Provet gjort iaf, se vad som händer. Skulle även lämnat in ca 70 frågor. Men dom hade jag ju inte gjort så nu har jag suttit med dem en stund och skrivit in på datorn, orkade inte skriva in alla + att ja inte ens gjort alla. Så de får jag göra senare. Ja menar de gör väl inget om frågerna kommer in lite senare ? :$ Trött som en jude och fundera på att gå och lägga mig igen. Jag ljög nog lite om att jag skuller ringa bokningen idag. Orkar inte, orkar verkligen inte jobba. Inte idag iaf. Måste ta tag i allt annat, pank är jag med. Men ringde farsan så på fredag kommer de in lite pengar. Behöver ny jacka och skor. Eller behöver, mjee har ca 6 jackor och 8 par skor. Men vill ha. Och jag ska ha. Behöver också köpa lite annat smått och gått så jag hoppas på en stor peng. Idag vet jag inte riktigt vad som händer, snackade lite med Pijah och troligtvis blir det nog att åka upp där en sväng och mysa till att. Annars blir det bara mys hemma framför datorn. Ovanligt! De ända ja gör om dagarna är att sitta vid denna skrutten och bli försoffad och tänker på hur dålig man är som inte orkar göra någonting. Fundera även på vad jag vill jobba med, de har ja inte heller kommit fram till. För direkt när jag tänker på jobb så får jag ångest. Usch.. Ne nu ska jag gå och få i mig lite energi på något sätt. Antingen sova eller äta. Jag gillar mat! :)

OP3!

dsff

Saknar även skolan! Och mina klasskamrater, jaa jag gillade faktiskt skolan. Fast bara eleverna , inte lärarna! Saknar även teneriffa! Finns minnen som aldrig kommer försvinna! <3



Ångestattacker, svettig och spyfärdig!

Så kan jag beskriva gårdagens händelse när man åker tåg, eller jag. Gick ner till tågstationen, va lite nervös. Men tänkte att detta fixar jag och det är inte värre än bussen. Hoppar på tåget, platserna där ingen annan sitter för jag vill inte att folk ska glo. Tåget rulla och går snabbare, gör även pulsen och svetten bara rinner. 30 min tågresa och de kändes som de va de värsta i mitt liv. Går inte att förklara hur jobbigt det är, har även en bok där jag skriver ner saker som är jobbigt och vilken nivå man hamnar på. När jag har börjat åka buss nu bruka ja ligga på en 3-4 och det är inte så farligt. Igår va den uppe på 8 -9! Efter 5 min resa började ja kolla på klockan och hoppades att snart är jag framme, börjar skaka i hela kroppen och känner mig spyfärdig. Går verkligen inte att beskriva känslan av att sitta där och inte trivas alls. Tankarna krullar i huvudet och de hända ja ville va att hoppa av! Efter en halvtimmes tågtur hoppade jag av där jag skulle, satte mig ner och försökte andas. Då gick de över efter ca 10 min. HUR FAN KAN SÅNTHÄR HÄNDA SÅ SNABBT MEN SEN GÅ ÖVER SÅ FORT MAN GÅR AV? Är helt sjukt, men jag jobbar på att. Och det har gått bra med bussen så tåget ska väl inte heller vara något stort problem bara man fokusera sig och tänker de man ska tänka! Hann även plugga lite ikväll, men inte tillräckligt. Läste lite i boken men har fortfarande 1,5 kapitel kvar och ca 10 fråger att göra. Vill verkligen inte skriva provet imorgon. Orkar inte, orkar ingenting. Måste även skaffa mig ett jobb. Tänkte att jag skulle ringa bokningen imorgon och skriva in mig eller hur man nu gör. Ja få se..




Tisdag

Happ, då va de dags igen. Nästan en vecka sen jag skrev sist så nu tyckte ja att jag kunde skriva igen. Ska också faktiskt börja skriva iaf varannan dag! Se om jag lyckas. Dessa dagarna som gått har de hänt saker. En nära vänn har gått igenom en bröstoperation och hon kommer bli så jävla snygg ! Eller ja, det är hon redan, men snyggare! Och operationen gick bra och det är jag glad för ! Jag själv har varit på halloweenfest och det va mycket trevlig, utklädnaden blev polis detta året. Måste tillägga att Natta som va utklädd till neger va snyggast! Såg henne på playbar lite småpackad och kunde knappt gå. Och neger på de, de va de fulaste jag någonsin sett. Men tur att hon gjorde kvällen minnesvärd iaf :D. Helgens godheter har bestått av fest och alkohol. Och efter denna helg, så ja jag ska sluta dricka ! Inte helt, men tar nog ett tag innan jag greppa tag i flaskan igen. Blev alldelles för mycket för min del, och de bruka de bli. Man kan inte alltid kontrollera sig själv, inte jag iaf. Och inte min vän Natta heller. Känns bra att ha någon som gör samma misstag som en själv :D. Och idag va de tisdag ja, hade hellre velat att de skulle vara måndag så jag iaf hade 2 dagar på mig att plugga till mitt prov imorgon som hänger på g eller ig. Känns bra! Har inte övat någonting, och ska ha gjort 70 fråger + läst 3 kapitel som ja ska ha prov på. Lyckat vickan! Inte för ja är den sortens människa som pluggar, men så har sämst har ja inte varit på länge. Kan ju också bero på att ja inte går i skolan längre. Men känns bra att säga att ja inte varit såååhär dålig tidigare. Ikväll blire förhoppningsvis plugg jag hoppas och håller tummarna för migsjälv iaf. Säger även grattis till min kära vän Mahlin som fick jobb idag, bra tjej de där! Tur att de går bra för folket runt omkring :D ! Nu ska ja , typ , mjo plugga. Va de tänkt, få se vad som händer! Skriver nog en rad till sen!
Tjoo



fdgdfg


RSS 2.0