God Jul?

Julafton va de idag då, mja dagen har ju knappt börjat men även är man deprimerad. Men inte konstigt, de flesta ser väl fram emot julen med julbord, sällskap och traditionellt julfirande. Julen för mig är som en helt jävla dag, fast lite sämre. Som en dålig dag ? Tradition, vad är de? Vår "familj" om man nu ska uttrycka sig så har ju ingen gemenska, man älskar inte varandra och på så sätt fira man inte jul ihop heller. Förra året va jag på Lanzarote, med mamma! Lyckat, brorsan med familj valde att fira hos frugan och mormor valde min farbro som nyss tagit kontakt med henne. Och han ville ju så gärna fira jul med mormor själv så tanken va då att vi skulle sitta själva! Året innan där helt ok, firade tsm med "ex familjen" som va mysigt, första julen man trivdes och ända ser de ut som. De andra jularna känns mest som man suttit själv i en egen lägenhet eftersom mamma jobbat kväll/natt varje jul! Denna julen blir väl också jävligt speciell. Ska fira hos mammas kompis! Mja undra varför, JO FÖR VI INTE HAR NÅGON JÄVLA FAMILJ! Folk säger upp kontakten med varandra eller dra andra familjer före. Kan också säga, att min sk far sitter i filipinerna och gotta sig. Hum, erm, vad i helvete gör jag kvar i Sverige?! Det är ju nästan så man blir gråtfärdig för jag hatar julen och människorna runt omkring som försöker göra något gått men ändå bara misslyckas eller själva mår dåligt för de förstår att de inte går. En sak kan ja iaf säga, nästa jul, sitter jag i något varmt land med en stor fet drink i handen och vrålpackad och hoppas på att ja deckar och sover bort hela julafton. Om jag så ska åka själv så vill ja inte vara kvar här! JAG HATAR JULEN!

God Jul Fuckers!

Veckans början

Har vänt på dygnet helt. Kanske inte är de bästa man gjort. Idag har man inte gjort allt för mycket, varit hemma och umgåts lite med Fannsan och sen blev de en tripp runt staden. Imorgon kommer Pijah in så ska vi mysa på stan en runda och kvällen är inte planerad alls. Mitt liv är tråkigt och jag gör inte ett skit om dagarna. Varje dag när jag vakna är frågan "vad händer idag?" Det är inte roligt längre, vill göra något. Kan även tänka mig att åka någon annanstans att jobba. Försöker få med Natta på ett hörn och efter mycket tjat tror jag nog att ja kan få med  henne någonstans. Jag håller tummarna för migsjälv iaf. För tillfället ligger jag i sängen i hopp om att kunna somna, men de kunde jag ju glömma. Blir snart till att sätta på ett avsnitt av PB i hopp om att somna. :)

Fredagens godheter

Ja nu e de ju så gott som söndag, mja egentligen lördag natt. I fredags va man på Fridace med de vackraste! De va jag Pijah, Emelie och Natta. Verkligen hur kul som helst hade jag, perfekt fylla och va med underbara människor! Fick även en kommentar "Vickan, du är fan den snyggaste här ikväll". De gjorde lite av min kväll ;) Idag har jag bara sooovit och suttit vid datorn. Vaknade vid 4 tiden och då blev de att trycka i sig massa mat och sen slänga sig i sängen igen. Bakfull har jag faktiskt inte varit, bara sliten typ. Imorgon "idag" vet jag inte riktigt vad som händer. Mysa till att riktigt rejält tycker jag iaf! :) Här är lite bilder sen gårdagen och jag tackar för en underbar kväll!

































Glass e gott

Torsdag/Fredag

Jahap, då va det ett tag sen man skrev igen. Förtillfället ligger jag och försöker sova, eller jag låg och försökte sova. Men känns ju helt meningslöst för de går inte, och har nog inte somnat innan 5-6 på flera veckor. Förstår inte varför de inte går men troligtvis är de för man inte kan slå sig till ro. Istället tänkte jag sätta på Prison Break, yes min nya favvo serie. Ska börja på säsong 4 nu. Annars händer de inte för mycket i mitt liv, ska till arbetsförmedlingen imorgon och lämna in papper för att senare få ersättning. Jobb orkar ja inte med och egentligen inte kallekrona heller. Har tankarna på annat och få se vart dem leder mig. Imorgon (fredag) blire fest med min sillisbrud Pijah! Annars i helgen ska jag nog bara ta de lugnt. Finns heller inte så mycket att göra men få se om man kommer på något!



All I have to say..

...is that I miss you and I'm sorry for the way I treated you!

Myspys!

Då va de redan torsdags natt! Veckan har gått väldigt fort tycker jag. Igår spenderade jag kvällen och natten med Pijah, mycket mysigt. Vaknade även upp där idag och hade sovit så skönt! Helt utvilad, nästan! Va även med henne en stund idag och då bakade vi och gjorde god mat! Nu ikväll va jag en stund med Mahlin och kollade på mammas pojkar och paradise hotell. Senare blev de att man umgicks med John, vi gick en runda och sen gick vi hem till mig och kollade på tv. Eller mja, han satt mest vid tv:en och jag satt mest vid datorn. Nu ligger jag i sängen och vänta på att john blund ska komma och förtrolla mig. Imorgon bär de av till Ikea med några nära, ska mest vara moraliskt stöd för har inga pengar att handla för eftersom min sega pappa va tvungen att åka till Stockholm istället för att komma in och lämna pengar osv. Men de fixar sig! Annars till helgen så ska jag till Ronneby och festa till att med nära och kära. Ska väl inte förvänta mig för mycket av den staden eftersom de inte finns så mycket uteliv. Men jag hoppas på det bästa iaf och hoppas det blir roligt. :) Måste även säga att har 3 avsnitt kvar av andra säsongen av Prison Break , och jag är helt besatt! Har fått sjuka tankar av att kolla på den serien, får för mig att folk följer efter mig och vill kidnappa mig och även att andra folk håller på och "spana" in andra människor osv. Heeelt sjukt! Men det går verkligen inte att sluta titta. Trodde aldrig jag skulle kunna bli så fast i en serie som denna, har alltid innan bara "ne , usch palla de. Det ser inte alls kul ut." Piii fick jag! haha

Jag och Pijah i sommras :)


Wentworth Miller

Ja vad säger man? Finns ingen man/kille som slår Wentworth Miller (Micheal Scofield) i prison break. Jag är typ helt betuttad i honom. Åh, skulle gjort allt för den killen :D ! Har även hunnit kolla på ca 3 avsnitt av pb idag. Duktigt vickan! Är på andra säsongen på typ 10 avsnittet. Och det är spännande. Dagen idag har bara bestått av att sitta hemma framför datorn. Har heller inte pallat skriva i bloggen. Vet inte varför meeen nu gör jag det. Bättre sent än aldrig. Imorgon kommer Schasper (Casper) min brorson. Ska mysa till att riktigt rejält med honom. Han är 5 år och världens underbaraste unge :D! Nu väntar man på att Jessie ska sluta träna och komma upp och då blire despan. Nu ska ja dregla lite över Wentworth och sätta på ett avsnitt av pb igen! ha de fint :D


Min man! <3

PS, någon kille i denna världen måste ju vara lik denna? Om du vet någon skicka killen till mig, ja måste ha en sånhär!

RSS 2.0