Visdomständer!

Har så ont i käften att ja inte vet vart ja ska ta vägen. Blir nog att ringa tandläkaren imorgon. Hatar tandläkaren :(. Mår inte alls bra idag heller. Höll även på att få en ångestattack innan, lyckat! Där sprack den dagen, sen dess har ja bara suttit hemma och tagit de lugnt. Sov även i hopp om att ångesten skulle gå över. Nu ikväll ville ja ut och gå, men nej det hade ju ingen tid med. Nu blir det nog sängen och hoppas på en bra dag imorgon utan att må dåligt, och hoppas verkligen tandvärken har gått över!

Kalmar

Lite nya inköp!




Drömmar

Där satt jag, nere vid lokomotion på taket med min bästa vänn bredvid. Efter en stund bestämde vi oss för att gå därifrån. Vi går mot stan, in mot stan möter vi en väldigt snygg kille, min kompis gå vidare mot stan men själv bestämmer jag mig för att gå och sätta mig på taket igen. Sitter där uppe och då kommer killen upp, fast ca 10 meter ifrån och med 3 andra vänner! De sitter en stund och sedan ser jag de går emot mig. Jag blir rädd springer ner för trappan och springer mot centrum, de följer efter. Jag springer och hoppas på att allt är en lek. 2 blir trötta men en fortsätter springa och han når mig. Tag tag i mig och dra mig till dem andra, och där står en kille, ja har sett han förutom men kommer inte riktigt ihåg vart. Han vet vem jag är hånskrattar åt mig och glor in i mina ögon med sina kristallblå ögon och säger "Nu vickan, nu har jag dig allt!". Jag kollar runt på dem, och så ser jag den där snygga killen som jag trodde va fängslad innan fast nu är han de inte längre, han är en av dem och stirra på mig. De kommer ca 20 pers till platsen och de flesta av dem känner jag och de känner killen. De vet vem han är men vågar inte säga något. Jag går med dem upp på stan och på stan bestämmer jag mig för att rymma. Det är kväll och de snöar ute. Vi kommer vid lindex och jag och mina vänner är ganska långt ifrån dem. Och jag springer! Ja det va inte så långt ja sprang utan mest till kronan och gömde mig. Jag bestämde mig för att ta lite kort, vet inte riktigt varför men så blev de iaf. En kille kommer fram och frågar om han får kolla på korten och såklart att han får de. Han ser att kameran är dålig och ger mig en splitter ny. Kvällen va kommit och de började bli väldigt kallt ute, hade kassar och väskor som vägde bly. Bestämde mig för att gå hem, men hörde att den där elaka fortfarande letade efter mig och när jag kollar bak ser jag någon som följer efter mig. Jag bestämmer mig för att gå till mormor, hon bor bara ett kvarter bort och jag skyndar mig, killen går snabbt efter. Pratar även i mobiltelefon. Direkt när ja kommer till porten så går jag in och så säger han "kan vi prata lite?" nej säger jag och slänger igen dörren skit rädd. Han kollar på mig som om han vill mörda mig och jag fortsätter. Upp för trapporna och poff så vaknar jag!


Varje dröm tror jag har ett budskap, alltså att drömmen vill säga något till ensjälv. Denna drömmen tror jag vill säga att problemen väntar och mitt självförtroende har minskat. Jag är stressad och behöver lugna ner mig och jag kommer träffa på motgångar och möta hinder. Har svåra beslut att fatta och det finns en viss osäkerheter. Har även svikna förhoppningar, skam, dåliga nyheter och inre stress.  Men efter de onda kommer de goda. Jag kommer klara av motgångarna, hindrerna och har även tur i min framtida kärlek.


Onsdag

Har inte skrivit på några dagar nu, så nu tycker jag det va dags igen. I lördags blev det ju fest, blev inte riktigt som man tänkt sig. Började i rödeby med Sandra mfl. Sedan begav man sig till stan, blev en liten runda på playbar och sedan hem till rödeby. Kvällen bestod bara av tråkigheter, tyvärr. Söndagen bestod av att bara vara i rödeby sedan blev de bara massa mys hemma. Igår va jag i Kalmar med robin, blev lite smått och gått som ja om en stund tänkte lägga ut. Blev bland annat ett par nya skor igen och några tröjor. Även ett par jeans, måste tillägga att ja gillar affären New Yorker där ja fann ett par jeans som jag fick på mig i storlek 25 :O! haha överlycklig! Va mycket mysigt, och trevlig. Va och shoppade lite och sedan va vi och fikade och åt mat. Senare  blev de hemfärd och då åkte vi till rödeby och mös till att. Idag har jag vaknat och va i skolan,  känns som första gången jag va där en onsdag. Va bara mellan 8-10 så de va inte så farligt, efter de va man och fikade med Izzy. Mycket trevligt måste göras om! Senare kom Mahlin så gick vi en runda på stan, fick också för oss att pierca oss. Mahlin ville ha under ögat och jag fundera på en till i läppen men vet inte riktigt, blev iaf ingen piercing idag men hoppas på de i en snar framtid! Och från en sak till en annan, har ju sök lumpen. Hur ja nu kunde vara så jävla dum och söka och såklart kom ja in! FAN! Mönsting den 26 oktober va de ja, vill inte. Och smart som ja är har jag tappat bort lappen där nummret står som man ska ringa om man inte kan komma. Smart vickan, verkligen skit smart! Fy skäms på mig! Morsan tjatar även att ja måste ta tag i både de ena och de andra, har iaf fått en tanke nu att skriva in mig i bokningen inom äldreförvaltningen så man kan få lite pengar. Behövs nu när man inte få några bidrag och morsan vägra betala! Usch, har en sån jävla tandvärk med, börjar få mina visdomständer och AJ säger ja bara! Känns som hela jävla högerkäften är sönder och har hål i varenda tand. Gör svinont och är helt jävla svullen :(! Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, få se vad kvällen har att bjuda på. Hade egentligen behövt plugga, har 2 prov nästa vecka i eng och matte och jag kan de inte. Hoppas ni får en bra dag!

Lördag

Vaknade av babe bredvid mig idag, mysigt. Illa bara att han vaknade vid halv 10 och försökte få upp mig :O. Haha jag somnade om medans han kollade på film. Senare bar de av hem till mig för att senare gå till systemet och hm, gick även till Carlings och köpte en tröja! Halva priset på alla tjejtröjor nu över helgen, gäller att passa på! :) Bion igår va helt okej, men trodde den skulle vara bättre, kändes bara som massa namn och mord som hände. Och vad ja hört så va inte filmen riktigt baserad som boken, har hört att Lisbeth ska bli våldtagen fler gånger osv ? :S Men jag vet inte. Robin somnade även på bion :O Snarkade så det stod härliga till. Folket bara glodde och där satt ja bredvid och log lite fint! Efter filmen åkte vi hem till Robin och mös till att. Dagens måltid blev idag kyckling och potatissallad, och jag kan säga jag är riktigt dålig på att laga mat. Just därför köpte mamma färdig kyckling och potatissallad och ändå kan ja inte rensa en jävla kyckling, fick nog fan mer ben och skit än kött :O Fick inte ens en vinge som ja mest ville ha ! ILLA! Ikväll blire nog fest med lillSandra, blir nog först att vi sitter hemma hos mig och sedan utgång. Hoppas ni får en trevligt kväll!

Denna vackra bild är på Sandra när vi åker båt på Teneriffa, hade klassresa i gymnasiet i 3an till Teneriffa! :D


Viktorias outfit för dagen


Fredag

Idag vaknade man av ett jävla skrik av morsan. KUL. Orkade verkligen inte gå till skolan idag heller så jag sket i det. Dålig som jag är. Men kunde verkligen inte sova inatt, låg nog vaken till 3-4 tiden. Idag har jag mest varit hemma, va även med Manny på people för att skaffa sig ännu en liten piercing ;). Blev kanon bra. Annars ikväll blir det massa mys med min babe, ska gå på bio på Flickan som lekte med elden och senare beger de sig till Rödeby för att tillbringa natten där. Imorgon blir det förhoppningsvis fest. Hoppas ni får en trevlig helg! :)

Här är resultatet på Mannys piercing!

hjhkjkh


Torsdag

Vaknade upp hos Sanne vid halv 11 tiden, begav mig hemmåt i hopp om att städa mitt rum. Ändrade planer, datorn lockade. Vid 12 tiden begav ja mig till skolan som höll på att ta kål på mig, fattar inte hur jag kan vara  så jävla lat. Kom hem vid 3 tiden och somnade i sängen, kändes skönt. Idag har ja även haft en röst vid mitt öra från ca 11 tiden till typ 6 som säger "städa ditt rum, du är lat, skaffa dig ett jobb, du tar mina pengar, ta bort dina 14 par skor som står i halle ha n har sagt att du bara få4! , du behöver städa ditt rum, torka golven, damsuga, damtorka, hänga upp gardiner, du behöver skaffa ett körkort.... OSV! " Ja ni kan nog gissa vem som har gått runt och skrikit över att allting bara är dåligt, självklart MAMMA! Shit, att hon bara orka gnälla som en gammal kärring? Det är fan sinnessjukt, visst att ja kanske är lat. Men för fan jag går i skolan och håller på med körkortet är inte något snille som kan göra typ 1000 saker samtidigt, iaf inte jobba samtidigt som skolan för då fixar jag inte det. Och hon förstår inte att jag skiter i hennes ord när hon bete sig som en liten barnunge som aldrig bli nöjd. Då är de bara ännu roligare att göra de hon ogillar. Grejen är den, att hon får skylla sigsjälv. Hon skaffa barn då får man stå för vad man skaffat sig och också de negativa som blev detta! Usch, kan också erkänna att ja inte varit de bästa barnet mot henne, men så som hon bete sig bete sig jag fast ca 10 gånger värre. Usch, dagen har väl iaf varit helt okej förutom trött och börjat må dåligt nu ikväll. Förstår inte varför allt ska hända då. Träffade även Fanny en runda nu ikväll, vi kollade lite på idol och sen gick vi en runda runt ön. Mysigt. Nu blire nog snart sängen i hopp om att få sluta ögonen och somna. Vilket känns ganska otroligt nu... Är så mycket i mitt huvud nu, mår inte alls bra och allt känns bara så meningslöst. Vill bara bort härifrån nu! Har kollat på en till bartendeutbildning som är på Mallorca,, kostar ca 16 000 med flyg! Fundera på att ta den i sommar när det är som mest folk. Vill verkligen!

Bartenderutbildning?

Har några gånger fått för mig att ja skulle vilja gå en bartenderutbildning utomlands. Kollade runt lite nu ikväll och hittade en på Gran Canaria för ca 12.900 kr. Och då fick man as mycket inräknat som:

  • 3 Veckors utbildning
  • Boende under hela kursen
  • Mat alla kursdagar
  • Kursmaterial (Allt utom den stora Barboken)
  • Riktig sprit under lektionerna
  • Internationellt gångbart diplom
  • Praktik i någon av våra samarbetspartners barer
  • VIPkort på flertalet barer och restauranter
  • Välkommsmiddag
  • Utflykter och evenemang
  • Annordnande av en egen fest i en av Gran Canarias mest populära bar och nattklubb
  • Tillvalskurs i Flairing finns för eleverna
  • Endast resan tillkommer i priset
Vill verkligen åka, snackade med morsan och hon sa ja. Jag vet att ja få åka, men tror hon sa ja till betalningen och de gillar jag! :D. Men får se, någon annan som har något tips på vart man kan åka och där de är bra och rimligt pris? Jag vet inte så mycket om detta och vet då inte heller om priset är rimligt, vill gärna ha tips!

Annars idag har jag varit på stan med Mahlin och shoppat lite, ups 700 kr ran mellan fingrarna :(. Men va inne på internetbanken innan och såg min lön som kommer på fredag och då blev jag lycklig igen. Idag inhandlades en kofta och en långärmad t-shirt. Fikade även på 3 g, 2 GÅNGER! de va då lite onödigt, men de va gott! Nu ikväll ska ja nog bort till Sanne och mysa, skulle egentligen träffat Fanny men blev ändrade planer! Hoppas ni får en trevlig kväll!

Tjoo!

Fet hy?

Jag har länge haft problem med min hy, och problemet är att den har blivit ganska fet efter några timmar. Har alltid varit svartsjuk på mina vänner som har den där "problemlösa hyn" som ja länge har stört mig på. Har testat väldigt olika produkter med olika märken som foundation, dagkräm och sminkborttagning. Det som jag mest stört mig på är att jag har varit finnig och väldigt fet, det har sett jätte bra ut när sminket precis är på men sen efter någon timme så ser ja jätte svettig ut. Men efter många tester osv har jag kommit fram till de bästa. Produkterna är ganska dyra men jag själv tycker dem är väldigt bra, hyn ser bättre ut men är fortfarande inte felfri men jag har blivit mindre fet och hyn har fått mindre finnar. Produkterna jag använder mig av är ifrån Clinique. Har både foundation, puder och dagkräm ifrån dem, och jag märker verkligen skillnad på bara några dagar. Foundationen är väldigt tjock och får finnarna att blir med osnyliga och man får en fast och jämn hud och samma sak med pudret. Det finns även foundation som är lite mer flytande och inte så fast. Om du har väldigt fet och lite finnig hud rekomendera jag verkligen att testa cliniques produkter. Kanske inte passar alla, men om du har problem och testat de mesta så tycker jag du borde testa detta. 

Sminkborttagningen har ja ifrån nivea en peeling som verkligen är jätte bra, man känner verkligen hur huden renas och tar bort allt smink och smuts ifrån huden och huden blir nästan babylen. Den är jag också väldigt nöjd med.





Tisdag

Då va de redan kvällen för denna dagen. Dagen har bara bestått av att vara hemma, skit drygt. Det värsta ja vet är att vara hemma ensam. Vet inte varför men gillar bara inte att vara själv, får bara massa dryga tankar och känslor uppstår. Nu ikväll kom Mahlin bort en runda så kollade vi på idol och smaskade i oss popcorn. Haha, Nils i idol e ju bara för söt! Vilken snubbe, tycker verkligen inte han kan sjunga och förstår verkligen inte hur juryn kan låta han gå vidare :P Måste vara en skruv lös där uppe i knoppen! Och nu sitter ja här framför datorn och sega, borde egentligen plugga på mina ca 90 gloser som ja har tills imorgon bitti som ja inte lagt ett öga på, men orkar inte :O ! Usch.. Imorgon är de onsdag och då blire först skola på morgonen och sen ska jag troligtvis träffa mahlin! Se vad som hittas på, nu ska ja dryga lite på msn och sen sova!
Sov gott ! :)


Helgens godheter!

Här är lite bilder sen i lördags då ja va på rockabilly fest. Blev väl inte riktigt som man tänkt sig men kvällen blev trevlig. Det började hemma hos Sara med snacks och drickande och paketöppning. Senare bar de av till Emelies kompisar och sedan utgång på piraten!
Tack för en trevlig kväll!



Emelie :)


Jag och Pijah!


Cate, Emelie och jag

 

Mahlin!

Och sist men inte minst födelsedagsbarnet Sara! Grattis igen!

Nanedags?

Happ då va de kväll? Natt? Samma sak. Snart är det läggdags iaf. Mår lite bättre nu med och det känns bra. Kvällen har bara bestått av att vara hemma, gjort om bloggen och kollat på rika Hollywoodfrua eller vad fan de heter :D. Har även snackat med Izzy i tele, väldigt mysigt. Bestämde även att vi ska fika på torsdag om de finns tid! Annars har det inte hänt så mycket. Ska nana nu, godnatt mina vänner sov gott! :)


Kvällens låt!


:/

Tårarna bara rinner ner för kinden för jag tycker om dig så mycket, du är de finaste som finns. Vill inte släppa dig, försöker så gott jag kan för att de kanske kan bli bra. Allt du gjort mot mig har jag själv bara dragit ett streck över för jag gillar dig så jävla mycket. Du har behandlat mig som en påse skit och jag har bara tagit emot det. Fattar inte själv vad som har hänt med mig, hur kunde detta bli så fel? Känner mig så ensam känns inte som du söttar mig längre, jag vet inte vart jag har dig. Du säger att ja har dig men visar motsatsen, du säger att ja bara gnäller och är tråkig att lyssna på när jag försöker prata med dig. Jag vet att jag inte är perfekt och kommer aldrig att bli, jag har väldigt svartsjuk och jag hatar migsjälv för att jag är sån! Vet inte vad jag ska göra åt det när du själv är som du är? Jag vill verkligen men de verkar inte funka. Vet inte vad jag ska göra med dig längre, jag vet att du innerst inne verkligen gilla mig och att ja är den ända för dig.

Du och jag !



Rockabilly fest!

asfdasdLördag idag.. Fest är det ikväll, är bjuden på fest hos Sara för hon fyllt år, temat är Rockabilly :O.. Mjaa resultatet ser ni här bredvid :). Annars idag har jag inte gjort så mycket, har umgåts med min babe. Va på stan och köpte lite nytt till honom och sen blev det en tripp till lyckeby där vi lunchade. Igår va de bara massa mys med han. Nu måste jag dra iväg, men ni få ha en rolig lördag för det ska ja ha! :D

Onsdag

Hej hopp, idag blev de ingen skola för min del. Somnade dock inte förrens vid 4- halv 5 inatt vet inte varför ja inte kan sova om  nätterna men det är så  mycket man tänker. Dåligt dock att man får motivationen på nätterna till att göra saker. Steg iaf upp vid halv 12 tiden idag och trippade ner till Activa för lite träning. När jag väl är de nere är ja inte alls pepp på att träna, illa! Nu tänkte jag att jag skulle börja plugga, försökte men stog bara ut i 10 min sen satte ja mig här igen... Ikväll bär de av till Aspö för lite småjobb!
Hoppas ni får en bra dag! :)

Bloggan!

Tjena hoppsan, my first blogg! Och detta ska förseställa mitt nya inlägg.
Ja f örst får man väl berätta lite omsigsjälv. Viktoria heter ja, ca 19 år gammal. Bor i en liten håla i Blekinge i Karlskorna. Och nej jag trivs inte! För tillfället är jag arbetslös och misslyckad. Tog studenten i sommras och gick omvrådnadsprogrammet. Livet leker och jag trivs med de, man har ingenting att passa utan bara strosa runt och njuuter av solen!

Idag har dagen bestått av att varit och fikat med mina vänner, Mahlin och Pijah! Mycket trevligt, Mahlin kom hem ifrån dalarna idag med :D:D.
Nu ikväll har jag mest tagit det lugnt och kollat på idol. Har även gått en runda och solat en stund. Nu blire mat och läggdags. Morgondagen består av skola och träning, och på kvällen lite jobb!


RSS 2.0